IxM denuncia la no reconstrucció del monòlit de la rambla Fiveller en homenatge al Pont de la Mandra

Va ser destrossat fa tres anys per uns vàndals.

Independents per Mollet (IxM) ha denunciat aquest dimarts que “tres anys després de la seva destrossa provocada per un accident, el monòlit ubicat a la rambla Fiveller en recordança del que va ser l’antic Pont de la Mandra, no ha estat encara reposat per l’Ajuntament”. El Pont de la Mandra era el vell pontet que creuava el torrent Caganell vora d’aquest punt on es va instal•lar el monòlit i que va desaparèixer amb la cobertura de la rambla. Va rebre aquest nom per ser un punt de trobada i reunió dels molletans que s’atensaven allà per fer petar la xerrada.

Jesús M. Carrasco, cap de llista d’ Independents per Mollet, (IxM), ha denunciat que l’actitud de l’Ajuntament “demostra molt poc interés per salvaguardar un element emotiu de la història local”, atès que “ha tingut tres anys per reposar el monument i fins i tot per millorar la seva estètica si s’estimava oportú, però ha preferit no fer res de res”.

Carrasco, ha lamentat que “la passivitat de l’Equip de Govern municipal (PSC-CiU) per privar la ciutat d’un element que evocava un dels espais de la identitat molletana més recordats per la memòria popular, contrasti molt amb l’obsessió per gastar quantitats milionàries en instal.lar tanques de  parc  o passeres de disseny”.

El cap de llista dels independents molletans ha assenyalat que IxM treballarà perquè el proper mandat “la ciutat recuperi aquest element, en record de l’antic Pont de la mandra, per fer justícia a la memòria de moltes generacions de molletans.”

Edicions locals