López Tena apadrinarà la candidatura de SI Mollet

El portaveu nacional qal Parlament passarà tot el matí a la Rambla Balmes.

El proper diumenge 1 de maig la ciutat de Mollet rebrà a Alfons López Tena, diputat i portaveu al Parlament de Solidaritat Catalana per la Independència. Aquest esdeveniment servirà a la formació política per presentar a Jordi Puyuelo, cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència a Mollet juntament amb les 30 persones que conformen la candidatura de SI a Mollet del Vallès. L’acte es realitzarà durant tot el matí a la Rambla de Balmes, a l'alçada del carrer de Barcelona.

La nova formació molletana vol “canviar la manera de fer política i fer-la molt més participativa”. Per aquest motiu la presentació dels candidats i dels eixos programàtics seran diferents: els candidats per Mollet juntament amb Alfons López Tena estaran tot el matí a disposició de tothom per donar a conèixer el que pensen i el que volen fer i alhora recollir tots els suggeriments que se’ls vulguin fer arribar.

Alfons López Tena també signarà el seu llibre Catalunya sota Espanya: L'opressió nacional en democràcia, on es planteja la relació entre Catalunya i Espanya des d’una òptica jurídica, política i econòmica.

Edicions locals