Monràs: “Fomentarem 2.000 nous llocs de treball”

Monràs va avançar dimarts i dimecres algunes propostes del programa electoral

Dimarts, l'alcalde i candidat socialista a la reelecció, Josep Monràs, va iniciar l'itinerari de presentacions de les propostes socialistes pel Mollet 2011/2015, al Centre Cultural de La Marineta. Aquest tren del programa electoral té tres parades a la ciutat: CC Marineta, CC Can Pantiquet, i CC Can Borrell (4 de maig), amb “la voluntat d’apropar les propostes socialistes  el màxim possible als barris i a totes les persones de la ciutat”.

 Dimarts, l'alcalde Josep Monràs va iniciar la presentació del programa socialista, recordant que els socialistes “tenim experiència, sabem treballar en temps de recuperació econòmica i tenim la sensibiltat social per fer avançar la ciutat i les persones tenint cura que ningú quedi fora de les oportunitats i del benestar”.

En aquests moments el programa socialista presenta un  lligam dels components laboral-activitat econòmica-benestar social,  atès que són els elements que més demanda la ciutadania i que són els elements claus per a la cohesió social de la ciutat i pel desenvolupament de les persones en una societat de progrés.

Del conjunt de propostes presentades dimarts dins l'àmbit "Més ocupació i noves activitats econòmiques" cal destacar les propostes com el foment de la formalització de més de 2000 contractes laborals a la ciutat; la d’impulsar un viver d'empreses i emprenedors; també ofertar més itineraris formatius professionals per a joves; dinamitzar el nou polígons industrial de la Farinera per captar noves activitats i ocupació; i desenvolupar el polígon Can Prat aprofitant les noves infraestructures,i incrementar l'oferta de llocs de treball.

El candidat socialista va tenir unes paraules també en referència al programa presentat per CiU dimarts. Monràs va titllar les tres primeres propostes dels convergents de “demagògiques”: “semblen propostes del PP, la delinqüència zero no és possible però els indicadors de la ciutat demostren que a Mollet no n’hi ha gaire”. Monràs va avisar que no es pot enganyar a l’electorat i va definir les propostes de CiU com “electoralistes”.

Edicions locals