ARA Mollet – Esquerra comença a desgranar el seu programa electoral

Els republicans presenten les primeres propostes pel que a la mobilitat.

La seu d’Ara Mollet – Esquerra va acollir dimecres a la tarda una roda de premsa encapçalada pel candidat Oriol López i la número dos Marta Vilaret, per començar a desgranar el programa electoral de la formació republicana.

López va iniciar els parlaments presentant el nou número de la publicació “El peix republicà” que es va presentar el dia de Sant Jordi i que ja s’ha repartit a totes les llars molletanes. Aquest número inclou un editorial on López explica el per què la formació demana el canvi a la ciutat entre altres objectius.

A banda, també hi apareix un resum del programa electoral dividit per titulars com  “fem-ho simple, fem-ho fàcil”, “un comerç molletà” o compartir coneixement, compartir idees”. El programa sencer està penjat des de dimecres al web d’Ara Mollet Esquerra. López va expressar el seu optimisme per “haver plasmat un model de ciutat diferent amb gent molt implicada”.

Per la seva part, Marta Vilaret, va donar unes pinzellades del que explica el programa sobre mobilitat i sostenibilitat. La primera la va dividir en tres grups: el transport públic, els carrils bici i l’anar a peu. Vilaret va parlar de canviar els sentits del transport públic “ja que en l’època que estem és difícil incrementar el nombre”. Pel que fa al carril bici, Vilaret va titllar-los d’irracionals: “caldria comunicar-los amb les estacions de tren i els polígons industrials”. Per últim, va explicar com dissenyar itineraris  segurs per anar a peu a les escoles.

A més, Vilaret va apuntar una alternativa a les zones blaves de la ciutat: “cal facilitar que la resta de veïns del Baix Vallès  puguin venir a la ciutat i per això hem de crear aparcaments gratuïts dissuasoris  a les entrades i sortides de  Mollet”.  Per últim, va reclamar el Pla de Mobilitat de la ciutat: “falta una visió global, fa la sensació que les coses es fan sobre la marxa”.
 
Finalment, Oriol López va retrobar la paraula per donar resposta a la presentació del programa electoral de CiU Mollet que es va realitzar el dimarts: “Ni el PP Mollet arriba a fer aquest discurs que està transformant Guillaumes en el García-Albiol molletà”. A més , López va manifestar que CiU “vol amagar que ha estat al govern els darrers vuit anys”.  Aquestes declaracions feien referència als tres primers punts del programa que els convergents van presentar dimarts. López va acabar la seva intervenció fent-se creus d’aquesta “deriva cap al populisme de CiU”.

Edicions locals