El president d’Slow Food Internacional visitarà diumenge Mollet

Carlo Petrini es reunirà primer amb l'alcalde i més tard visitarà la delegació d'Slow Food a Gallecs.

Aquest diumenge, 1 de maig, el president d’Slow Food Internacional, Carlo Petrini, visitarà Mollet per reunir-se amb els membres de la delegació d’Slow Food al Vallès Oriental. Abans, Petrini visitarà l’Ajuntament de la ciutat.

El president i fundador d’Slow Food, Carlo Petrini arribarà a l’Ajuntament de Mollet a les 10 del matí. Petrini serà rebut per l’alcalde Josep Monràs i signarà el Llibre d’Honor de la ciutat. Tot seguit, mantindran una breu reunió acompanyats pel regidor del Pla Estratègic, Antonio Felices i la regidora delegada del barri de Gallecs, Ester Safont.

L’entitat Slow Food té delegacions en nombroses zones del món. Una d’elles és la del Vallès Oriental, que té la seu a l’espai natural de Gallecs.

Un cop acabada la trobada amb l’alcalde Monràs, Petrini té previst visitar la delegació d’Slow Food al Vallès Oriental. Gallecs, que va ser anomenat l’any 2006, Comunitat de l’Aliment per Slow Food, serà doncs, l’espai on Petrini compartirà i coneixerà la realitat de Gallecs i de la comarca del Vallès Oriental, amb diversos representants dels Convivium Slow Food de Catalunya.


Edicions locals