Mollet celebra el Dia de la Dansa

Nombroses activitats al parc Pau Casals de la ciutat i al CRA’P a La Serradora diumenge a la tarda.

Avui divendres, 29 d’abril, es commemora el Dia Internacional de la Dansa. A Mollet es faran un seguit d’activitats a l’entorn d’aquesta data per promocionar aquesta disciplina artística.

A les sis de la tarda, entre la plaça Major i el parc Pau Casals es realitzarà la lectura del manifest del dia Internacional de la Dansa, a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música i Dansa.


A banda, també se celebraran petits espectacles a càrrec de diferents escoles de dansa:  una exhibició de l’Escola Municipal de Música i Dansa. Improvisacions i assaig coreogràfic de dansa contemporània, conduït per Luci Sánchez. Una mostra del taller de dansa contemporània de Escola de Dansa Anselm Clavé, conduït per Mercè  Expósito. També una exhibició de les Animadores Brads de l’Escola Isabel Farrés de Mollet. No podia faltar tampoc mostra mostra de Clack Art i la de l’Escola Dandi. Finalment, una  mostra també del taller Una pràctica del moviment conduït per Ana Sánchez i Jorge Horno a CRA'P. A més, es durà a terme la presentació i acció de CRA'P (amb la col·laboració de la Plataforma CRIM).

En motiu del DID, CRA’P organitza la seva primera presentació pública i portes obertes a La Serradora (Anselm Clavé, 67, 3r pis). Els seus responsables volen celebrar el naixement d'aquest nou projecte i per això han convidat alguns dels artistes que han treballat en aquest espai a fer-los un regal amb forma de proposta escènica.

A partir de les 19h es podran veure presentacions dels creadors convidats, que han estat pensades especialment per aquest motiu.

Al finalitzar les presentacions s’oferirà un pica a pica als assistents i es podrà compartir una estona amb els creadors. La vetllada s’acompanyarà amb la música de Dj Olimpia. Aquesta activitat obre una de les iniciatives que CRA’P vol potenciar al llarg de la seva trajectòria, les presentacions dels treballs, acabats o en procés, que els residents han treballat durant un període a la Serradora.

L’objectiu d’aquestes presentacions és oferir a la ciutat el treball d’artistes emergents que fan les seves residències a la ciutat i poder establir una relació directa entre artistes i públic sense cap barrera ni prejudici.

Edicions locals