El CF Mollet UE es reforça pel tram final de Lliga

El club molletà fitxa d’una tacada a tres jugadors de Divisió d’Honor Juvenil

Amb l’objectiu de reforçar totes les línies pels cinc partits que restaven de competició, el CF Mollet ha fitxat a Rubén Casanova, Héctor Alcañiz i Sergi Meca. Els tres futbolistes provenen de la Divisió d’Honor Juvenil.

A nivell ofensiu destaca el golejador format a les categories inferiors del Barça Rubén Casanova, màxim realitzador de la Divisió d’Honor amb 17 dianes. “Jugar al Mollet és una bona opció. La nostra Lliga ja s’ha acabat i necessitem minuts per no perdre el ritme de competició”, assegura Casanova.

Al mig del camp s’incopora Héctor Alcañiz, un jugador polivalent i força tècnic amb la pilota als peus. “La meva funció és aportar lluita i brega al mig del camp, tot i que també m’agrada distribuir el joc”. Aquests dos futbolistes arriben procedents de la Damm, club amb qui el Mollet té signat un acord de col•laboració. El conjunt barceloní ha acabat la Lliga en quarta posició, només per darrere de Barça, Espanyol i Mallorca. 

A la línia defensiva s’ha fitxat al central Sergi Meca, del Cornellà. Les seves virtuts són la solidesa defensiva i el joc aeri. “Quan em van oferir jugar al Mollet no m’ho vaig pensar dues vegades. És un repte jugar a Preferent”, explica Meca.

Edicions locals