La Penya Barcelonista de Mollet celebra els 40 anys

Tots els assistents al dinar de celebració van rebre un obsequi com a recordatori

En els últims temps, la Penya Barcelonista de Mollet està vivint els seus millors anys. Els blaugranes han sortit al carrer per celebrar el triplet de la fa dues temporades, les victòries davant el Reial Madrid o un nou campionat de Lliga al 2010. Per arrodonir la festa, el col•lectiu blaugrana, que és el segon més nombrós del món amb 1.500 socis, compleix quaranta anys d’existència al 2011.


L’entitat es va fundar el dia 1 de setembre de 1971. Unes 30 persones encapçalades per Domènec Serrano van crear la Penya Barcelonista de Mollet, que es va unir a les 180 que ja hi havia, i que tenien seu a Tarragona, Tortosa i Manresa, entre altres poblacions. Els primers anys van ser força durs, ja que l’activitat es va prohibir en l’època de Franco. Tot i les dificultats, l’entitat, presidida actualment per Julián Ruiz, va poder sortir endavant.


La Penya Barcelonista de Mollet va celebrar les quatre dècades de vida en un dinar a Can Prat amb 60 penyes de Catalunya i donant la benvinguda a la Penya Barcelonista de Sòria, que vivia per primera vegada l’aniversari dels molletans. Entre els 230 comensals, hi havia el vicepresident de l’Àrea Social del FCB, Jordi Cardoner Casaus, i l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs.


La jornada va començar a les 14:00h i es va allargar fins al vespre. Cal destacar que es va presentar una nova ampolla de cava que conté en el seu embalatge la història i fotos de la Penya del FC Barcelona, i que la penya de Mollet va regalar a tots els assistents com a obsequi especial.

Edicions locals