Els castellers de Mollet celebren la seva Diada de Sant Jordi particular

Les colles de castellers de Castelldefels i els Matossers de Molins de Rei van ser les colles convidades per l’ocasió.

Els castells es van transformar en el gran protagonistes del passat diumenge, amb el permís de totes les mares. I és que la Colla dels castellers de Mollet va celebrar la seva ja tradicional Diada castellera de Sant Jordi.

Així mateix, la colla castellera de Castelldefels i els Matussers de Molins de Rei no es van voler perdre aquesta oportunitat i aquesta festa castellera de germanor i cohesió entre les tres colles.

Els encarregats de donar el tret de sortida a les actuacions van ser els Castellers de Mollet, els quals ho van fer d’una forma molt especial i és que van realitzar dos pilars en els quals van hissar les banderes catalanes i andalusa i és que, aprofitant la celebració de la ‘Cruz de Mayo’,  castellers de Mollet i el Centro Cultural Andaluz van voler realitzar aquest gest de germanor desprès de que recentment es nombressin tant el flamenc com els castells patrimoni immaterial de la humanitat.  Tot seguit, membres de l’entitat andalusa es van animar a fer pinya en el primer castell dels de Mollet, un tres de sis amb agulla.

Tot i que la jornada va ser una mica accidentada ja que en una caiguda dels Castellers de Castelldefels un dels nens del grup es va fer mal a la cama, els de Castelldefels van aconseguir fer dos pilars i un tres de sis. Per la seva banda, els Matossers de Molins de Rei van aconseguir  fer un pilar, un tres de sis i un tres de sis amb agulla. En relació a la colla molletana, van aconseguir fer dos pilars a més d’un tres de sis i un quatre de sis amb agulla i un tres de sis sense agulla.

Edicions locals