Alfons López Tena apadrina la candidatura de SI Mollet

La posta en escena va comptar amb la presència del portaveu de SI al Parlament a la rambla Fiveller de la ciutat.

El passat diumenge al matí, Solidaritat Catalana per la Independència donava el  tret de sortida a la seva campanya a la ciutat de Mollet amb Jordi Puyuelo al capdavant, i ho feia amb un stand a la Rambla Balmes. “Ho hem volgut fer diferent perquè la gent així ens vegi i pugui conèixer el nostre programa”, explica el candidat a alcaldable per SI, Jordi Puyuelo.

“Som un equip de 30 persones dels quals molts no hem participat en política de forma activa fins ara. Som un partit transversal i cadascun de nosaltres té pensaments diferents però si que hi ha una idea comuna que ens uneix i que tenim molt clara: el desig de tenir un estat propi”, assegura Puyuelo, el qual afegeix: “les nostres expectatives de cara a les municipals són entrar a l’Ajuntament per poder desplegar les nostres polítiques i propostes ja que som gent nova amb noves il•lusions i nous reptes”.

A la posada en escena de SI Mollet també va assistir el portaveu de SI al Parlament, Alfons López Tena, el qual va assegurar que SI Mollet vetllarà i defensarà els interessos de Catalunya i de la ciutat de Mollet. “És el primer cop que es presenta candidatura per les municipals i, per tant, és impossible fer previsions però hi ha moltes ganes i molts d’ànims”, expica López Tena.


Edicions locals