'7 Plomes' celebra el seu 20é certamen literari de prosa i poesia per Sant Jordi

Noa Solé, Mireia Pairó, Àlex Garrido i Adriana Pulido van ser els guanyadors a les seves respectives categories.

Com ja és tradicional pels volts de la Diada de Sant Jordi, l’Associació Cultural ‘7 Plomes’ va organitzar un nou certamen literari de prosa i poesia per Sant Jordi, el qual ja celebra la seva vintena edició.

En aquest sentit, el Centre Cultural La Marineta va acollir el lliurament de premis als tres guanyador de cadascuna de les quatre categories, els quals van ser escollits d’entre més d’un centenar d’obres provinents d’arreu del territori.

Així, els guanyadors de la categoria A van estar Laura Campos, que va ocupar el tercer lloc, Ingrid Solé, en segon lloc, i Noa Solé en primer lloc, totes tres en prosa. D’altra banda, els guanyadors de la categoria B van estar Victor Pulido, ocupant el tercer lloc amb una poesia, i Arnau Gómez i Mireia Pairó, ocupant segon i primer lloc respectivament en la categoria i ambdós amb una obra en prosa. Finalment, la categoria C només va donar un segon premi a Laura Mucha, deixant desserts el segon i tercer premi.

Pel que fa a la categoria dels adults, la categoria D, els guanyadors en prosa catalana van estar Esther Ventura, amb el premi local, Àngel Fabregat, en segon lloc i Àlex Garrido en primer lloc. Pel que fa a la prosa castellana, el premi local va ser per Laia Martín, mentre que el segon i primer premi van ser per Forlán Vetún i Adriana Pulido, respectivament.

Deixant de banda la prosa i recuperant la poesia, el premi local en llengua castellana va ser per Jerónimo García i el segon premi per Miguel Lorente, mentre que el primer premi va quedar sense guanyador. Pel que fa  a la poesia catalana, el premi local va ser per Elena García, mentre que el segon premi va ser per Salvador Calvo, deixant així el primer premi sense guanyador un cop més.

Els encarregats de fer el lliurament de premis van ser el regidor de Cultura, Dani Novo, i l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, el qual va voler felicitar l’Associació Cultural ‘7 plomes’ pels seus 20 anys de premi, així com agrair i animar a totes aquelles persones que han participat a seguir fent-ho.


Edicions locals