El Mercat Vell s’omple de sevillanes i flamenc per celebrar la ‘Cruz de Mayo’

El Centro Cultural Andaluz de la ciutat va organitzar tot un seguit d’actes al llarg del cap de setmana per commemorar aquesta festa tradicional del mes de maig.


Aquest cap de setmana, el Mercat Vell es va omplir dels sons, la dansa i la música provinents de les terres andaluses. I és que el Centro Cultural Andaluz de la ciutat de Mollet va organitzar, com ja ve sent tradicional per aquestes dates, la celebració de la ‘Cruz de Mayo’.

Al llarg de tot el cap de setmana, l’entitat va organitzar tot un seguit d’actes que van ser aplegats en aquest recinte municipal. Així doncs, el tret de sortida el van donar divendres al vespre amb una copeta de vi i les actuacions de les classes de ball de l’entitat i el coro ‘Sentir Rociero’.

La festa va continuar durant la tarda de dissabte amb les actuacions de l’esbart dansaire de Montmeló, els quadres de ball de l’entitat molletana: Triana, Arte y compàs i Pasión Flamenca, així com també les dels quadres de ball ‘Virgen de Grácia’ de Sabadell, el grup ‘Media Calle’, ‘Sentimiento y Rocio’, el ‘coro rociero’ de l’entitat i la Casa Andalucía de La Llagosta. El punt i final el va posar la misa rociera del diumenge a càrrec del cor de l’entitat.

Una celebració que vol celebrar l’arribada de la primavera i encomanar els colors, l’alegria i les ganes de sortir al carrer a totes i tots els habitants de la ciutat.

Edicions locals