Tret de sortida a la Setmana Gran

La presentació del Per Molts Anys va realitzar-se dilluns a La Marineta.

Del 2 al 8 de maig, la gent gran de la ciutat celebra el Per molts anys!. Es tracta d’un programa d’activitats organitzat per l’Ajuntament amb la col•laboració de les entitats de gent gran de Mollet, que té per objectiu mostrar a la ciutadania tota la feina que la gent gran activa ha fet durant el curs.

Aquest dilluns es va fer la presentació del programa, amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i la regidora de Gent Gran, Anna Díaz. Monràs va dedicar unes paraules d’elogi a totes les persones grans que abarrotaven la sala de La Marineta: “quan anem a altres ciutats estem orgullosos d’explicar el que es fa a Mollet per a la gent gran”. A més, l’alcalde va afegir que “no seria res possible si la gent gran no participès”.

Tot seguit es farà la inauguració de la Mostra d’arts plàstiques, vídeocreació i l’exposició Sóc gran i què?, a la Marineta. El silenci va intentar fer-se davant la quantitat de persones que omplien dilluns La Marineta per poder escoltar i veure el vídeo presentació que aplega a tota aqueta gent gran que durant tot l’any no para de fer activitats de tot tipus: anglès, català, informàtica, internet, música...

El Per molts anys! es clourà amb un berenar de germanor amb ball, que se celebrarà al Pavelló de Riera Seca, el divendres 6 de maig.

Hi haurà diverses exposicions per mostrar la feina feta en tallers, espectacles musicals i teatrals, l’emissió en directe del programa de Ràdio Mollet La nostra gent gran, una visita guiada al Museu Abelló, un berenar de germanor...Edicions locals