El Parc de Les Pruneres estarà enllestit a principis de juny

A finals d'aquesta setmana es començarà a col·locar el mobiliari urbà, el parc infantil i es construirà el dipòsit per a la font ornamental que s'ha col·locat avui

El nou Parc de Les Pruneres encara la darrera fase de les obres que durarà prop d’un mes tal i com ha informat l’alcalde Josep Monràs aquest matí en el moment que es col•locava la font ornamental  del parc. Es tracta d'un element ornamental del parc que s'ha instal·lat dilluns al matí a l’entrada des del carrer d’Anselm Clavé. Un cop instal•lada, el visitant es trobarà amb un gran arc del qual brollarà una cortina d’aigua que simularà la pluja.


A quarts de deu del matí s’ha col•locat la primera columna de formigó (de 12 metres). Després de falcar bé la primera, s'ha col·locat la segona (també de 12 metres) després de dues hores i finalment la part de dalt que mesura 9 metres.

Monràs també ha avançat que a finals d’aquesta setmana es començarà a instal•lar el mobiliari urbà i la zona de jocs infantils. A més, també es començarà a enderrocar la caseta antiga de FECSA per traslladar totes les connexions a una de nova i que es construirà un dipòsit de 120 m3 que recollirà l’aigua de la font per regar tot el parc. Així doncs, es tracta també d’un parc sostenible perquè aprofitarà l’aigua. Aquest dipòsit té capacitat per regar un dia d’estiu tot el parc.

Tal i com va informar l’alcalde, en tres o quatre setmanes estarà enllestida la gran obra del parc, però romandrà tancada la part de la gespa i l’arbrat perquè puguin arrelar bé a la terra. "Creiem que el parc estarà llest a finals de maig o principis de juny, però la nostra intenció és inaugurar-lo al setembre", ha explicat.

Galeria de fotos

Edicions locals