Joventut organitza un curs de monitor de lleure infantil

Adreçat animadors de lleure i per impartir a l'Escola de l'Esplai de la Fundació Pere Tarrés

La Regidoria de Joventut organitza un curs de monitor de lleure infantil. Es tracta d’un curs impartir per l’Escola de l’Esplai de la Fundació Pere Tarrés i s’adreça a aquelles persones que ja treballen com a animadors de lleure, sigui en colònies, centres, escoles o moviments educatius, i que volen obtenir una formació global per fer de monitors.

Els objectius del curs són: augmentar la consciència sobre la tasca d’educador i sobre les implicacions que té envers els infants i capacitar la persona per a l’exercici de les funcions que li són pròpies (coneixements de l’Infant, adquisició de recursos tècnics, treball en equip…) i per a la intervenció educativa.

L’aprofitament dels curs dóna accés als Diplomes de la Generalitat de Catalunya de Monitor/a d’activitats de Lleure Infantil i Juvenil. A més, aquest títol està reconegut amb crèdits de lliure elecció a la UAB, UB, UdG, UdL i URV i UVic (en aquesta darrera universitat, només per a estudiants de la Facultat d'Educació).

El Curs de Monitors s’impartirà al Centre Cívic de l’Era, del 27 de juny al 22 de juliol, de dilluns a divendres. L’horari serà de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Les places són limitades. Les inscripcions es poden fer fins el 2 de juny, al Servei d’Informació Juvenil (SIJ) del CC L’Era, de dilluns a divendres, de 5 de la tarda a 9 de la nit.

Edicions locals