Els socialistes volen renovar els espais urbans

La gran remodelació es donaria al parc Lluís Companys que s'intercanviari l'espai amb la pista esportiva de Can Pantiquet, just al costat.

Els socialistes molletans van triar el parc Lluís Companys per  parlar de la renovació d’espais urbans en el segon acte de campanya. El candidat i alcalde, Josep Monràs, va presentar les
propostes i els motius socialistes per renovar bona part dels espais urbans, com els parcs dels
barris de Can Pantiquet i Estació de França.

Evidentment, també va parlar de les obres de remodelació que contempla al proposta socialista pel que fa el parc Lluís Companys. La proposta recull un canvi de la situació actual que desplaçaria la zona del parc, amb monument inclòs, a l’espai on ara es troba la pista esportiva. I aquesta, totalment renovada, aniria a l’espai que deixa el parc i el monument.

Així es resoldrien les queixes que alguns veïns han comunicat pel soroll a les nits de les persones que es troben a la pista esportiva. Referent això, Monràs va subratllar que l’Ajuntament havia reforçat els accessos de la pista i instaurar unes normes d’ús de l’espai.

Altres places de la ciutat també entren en aquesta proposta de renovació  com la plaça dels Voluntaris Olímpics i Paralímpics, la plaça Catalunya i la plaça Sunyer. Monràs va cloure explicant que “aquesta modernització dels espais té una finalitat de continuïtat i d’interrelació dels espais verds de places i parcs que es renovaran a la ciutat amb els nous espais verds, com el parc de les Pruneres o la plaça Josep Tarradellas, i facilitar la trama amable d’itineraris de passeig arreu de la ciutat”.

Edicions locals