Ara Mollet - Esquerra proposa crear una Casa de Colònies Municipal

Els republicans presenten les propostes d'Educació davant l'IES Gallecs.

Ara Mollet – Esquerra continua amb la seva campanya de carrer. Si bé pels matins els membres de la llista visiten els comerços d’un barri de la ciutat, per la tarda fan la visita a les escoles de la ciutat. Amb el lema “L’educació: la força de la ciutadania” els republicans van triar el monument del passeig de Cesc Bas, a l’entrada de l’IES Gallecs, per explicar les seves propostes en l’àmbit educatiu.

El candidat, Oriol López, va començar explicant que el seu programa pretén potenciar l’Institut escola en la programació de l’oferta educativa com a centre públic que impartiria d’una manera continuada l’educació primària i la secundària: “creiem que seria molt positiu poder formar dels 3 als 16 anys sense canviar de centre” va explicar López.

El programa republicà tampoc s’oblida del quart IES a La Vinyota i “pressionarà al Govern de la Generalitat perquè es construeixi”. En un altre punt, Ara Mollet –Esquerra proposa  tenir en compte les necessitats de les famílies i fer compatibles els requeriments laborals amb l’acollida dels nens i nenes als centres educatius: “ens asseurem amb les AMPES i parlarem per a que els centres obrin més temps al dia”.

El quart del programa educatiu, és el de dignificar l’actua Escola d’adults per “trobar-li una nova ubicació que li doni més visibilitat i millors instal•lacions. I per finalitzar, els republicans contemplen “un nou servei públic a les famílies”. Es tracta de l’impuls i aprofitament d’una casa de Gallecs com a Casa de Colònies Municipal, de manera que “petits grups es puguin fer convivències i tallers centrats en Mollet, la seva cultura i el seu entorn natural”.

Edicions locals