Noemí Fernández signa la ILP en contra de la Reforma Laboral

La diputada al Parlament, Laia Ortíz, visita la seu ecosocialista per també signar i donar suport a la candidatura de Fernández.

Dimarts al matí, Noemi Fernández, candidata a l’Alcaldia de Mollet per ICV-EUiA, va signar la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra la reforma laboral de 2010, acompanyada de la responsable d’organització de CCOO del Vallès Oriental-Maresme i de la diputada al Parlament de Catalunya Laia Ortiz.

El 29 de setembre de 2010, CCOO i UGT van convocar una vaga general en contra de la Reforma Laboral propugnada pel govern, que es va aprovar al mes de desembre amb el vot en contra dels diputats d’ICV-EUiA i IU.

A partir d’aquí, fa uns mesos els secretaris generals de CCOO i UGT van anunciar la recollida de 500.000 signatures per poder tramitar una ILP (Iniciativa Legislativa Popular), amb l’objectiu de tornar a discutir al Congrés la Reforma Laboral aprovada.

ICV-EUiA de Mollet, ha volgut visualitzar amb aquest acte de signatura pública el seu rebuig a la reforma laboral i la seva solidaritat amb els 5000 aturats de Mollet. ICV-EUiA de Mollet planteja fer un pla de xoc contra la crisi i demana al govern que prengui mesures amb els Expedients de Regulació que "ni tenen raons econòmiques ni organitzatives".

La diputada, Laia Ortíz, va manifestar que "ens han venut que la reforma serviria per crear treball, i a Catalunya ja són 700.000 els aturats, amb un 43% d'atur juvenil a tot l'estat. Aixo és fruit dle pacte PSOE-CiU que també hem tingut a Mollet durant vuit anys". Sobre la candidata molletana, Ortíz va avalar els seus quatre anys a l'oposició: "la Noemí ha crescut en experiència, implicació i voluntat de servei públic".

La candidata, per la seva part, va parlar sobre la propost del Pla de Xoc per ala ocupació al Baix Vallès: "s'han de buscar sortides, per exemple, nosaltres volem reformar EMFO per tal que doni veritables sortides laborals a la nostra ciutat".    

Edicions locals