Joana Ortega avala la gestió de Guillaumes

La vicepresidenta del Govern de la Generalitat va visitar la ciutat dimecres a la tarda.

La tarda de dimecres la candidatura de CiU Mollet, liderada per Feliu Guillaumes, va rebre a la Rambla Balmes, a la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega.

En la seva visita, Ortega va donar ple recolzament al candidat convergent: “en Feliu és un candidat que representa la proximitat i la vocació de servei públic que fan que estem convençuts de que traurà un bon resultat en aquestes eleccions municipals”.

Ortega va destacar que a Mollet “hi ha moltes coses per a millorar i millorar també la qualitat de vida dels molletans”.

El candidat Guillaumes va declarar-se molt content de la visita d’Ortega i va afegir que “fa mesos Catalunya necessitava un canvi i les urnes li van donar, ara és Mollet qui el necessita”.

L’actualitat va pesar i en referència a la votació dels fons de competitivitat del passat dimarts, la vicepresidenta Ortega va manifestar que “el país està per damunt dels interessos partidistes, i el PSC va demostrar ser completament partidista”. Ortega va lamentar l’actitud dels socialistes catalans “per la seva falta de coherència, ja que no pots dir una cosa a Catalunya i a Madrid una d’altra”.

Edicions locals