Mollet surt al carrer per dir “no” a les retallades de Sanitat

La manifestació ha aplegat al voltant d’unes 400 persones que han recorregut el centre de la ciutat durant una hora.

La Plaça Prat de la Riba estava gairebé plena de manifestants quan a  dos quarts de vuit del vespre es posava en marxa la manifestació convocada per la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública.  Més de 300 persones de diferents entitats i partits polítics s’han afegit aquesta reivindicació que encapçalava una pancarta on es podia llegir “Prou retallades a la Sanitat Pública”.

El president de l’entitat convocant, José Feria, va manifestar que “pretenem oposar-nos a les retallades i  sumar-nos a tot Catalunya abans de la gran manifestació d’aquest dissabte a Barcelona”. Feria va explicar que Plataforma en defensa de la Sanitat Pública porta anys treballant i “seguim reivindicant allò que faci falta per a l’Hospital de Mollet, no podem permetre aquestes brutals retallades”.

Per la seva part, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs va expressar la seva disconformitat amb les retallades: “és una manifestació totalment justificada, sense partidismes perquè estem defensant el dret als serveis públics”. Monràs va argumentar que “no és possible una retallada a l’Hospital de Mollet quan s’hi han afegit nous usuaris en els darrers mesos d’altres municipis”. L’alcalde també va assegurar, pel que fa a la seva petició de reunió amb el conseller de Sanitat  Boi Ruiz, que “l’única notícia que tinc és una carta que ha fet arribar el departament on diu que serà el director general qui atendrà la nostra petició. Crec que no és de justícia”.

La secretària general de Sanitat de CCOO, Carme Navarro, va expressar la feina feta des fa temps per part del seu sindicat: “fa mesos que ens reivindiquem per cridar l’atenció de la ciutadania” al que va afegir: “no volem que ens deixin sense Sanitat Pública, hem de continuar”.

La manifestació ha sortit a dos quarts de vuit de la plaça Prat de la Riba i ha recorregut el carrer Barcelona i l’avinguda Llibertat per acabar a la plaça Pau Casals davant l’Ajuntament. Allà, el ciutadà Josep Serra, davant ja d’unes 400 persones,  ha llegit el manifest en contra de les retallades de Sanitat.

Edicions locals