Dilluns es presenta a Mollet la 10a Festa de l’Esport

La festa de la Diputació de Barcelona serà els dies 4 i 5 de juny i hi participaran 199 municipis.

El diputat d'Esports i alcalde de Mollet, Josep Monràs, presentarà dilluns, 16 de maig, a 2/4 de 6 de la tarda a l'Ajuntament de Mollet, la 10a Festa de l'Esport, que se celebrarà el cap de setmana del 4 i 5 de juny.

A la presentació, que es farà a la plaça Major, davant la Casa de la Vila, estan convidats alcaldes i regidors d'esports, representants de federacions i consells esportius. Per animar la ciutadania a participar-hi, hi haurà inflables i jocs infantils, de 5 a 7 de la tarda.

Un total de 199 municipis de la província de Barcelona celebraran el proper cap de setmana, dies 4 i 5 de juny, la 10a Festa de l'Esport . A l'edició d'enguany s'han programat més de 900 activitats amb una previsió de més 160.000 participants.

La Festa de l'Esport està organitzada per la Diputació de Barcelona en cooperació amb els ajuntaments i l'Agrupació Territorial dels 15 Consells Esportius de la província i compta amb la participació de diverses entitats esportives que conformen el teixit associatiu esportiu del territori.

L'objectiu de la festa és que els municipis de la província que se sumin a la iniciativa realitzin activitats en instal•lacions esportives municipals (pavellons, piscines, pistes, etc.), així com places, carrers o la muntanya, perquè el conjunt de la ciutadania pugui gaudir de l'esport de manera lúdica i festiva. L'any passat, més de 154.000 persones i 195 municipis van participar a les més de 900 activitats programades per la Festa.

La Festa és el bressol del reconeixement del futur Dia de l'Esport a Europa que ja compta amb prop de 800 adhesions institucionals i més de 2000 adhesions personals.

Edicions locals