Monràs promet ser exigent amb el soterrament de la línia Vic-Puigcerdà

Els socialistes presenten les propostes en matèria d'Accessibilitat i Mobilitat al nou camí accessible de Gallecs.

L’inici del nou camí accessible de Gallecs tocant al carrer Francesc Layret cantonada amb carrer Nicaragua ha estat l’espai triat pels socialistes per presentar les seves propostes sobre Accessibilitat i Mobilitat.

El candidat Josep Monràs ha començat la roda de premsa anomenant les obres que havia fet el govern de la ciutat en aquestes matèries com per exemple aquest mateix camí de Gallecs.

Un camí que s’ha adequat per tal que les persones amb mobilitat reduïda i la gent gran puguin arribar fins a l’església de Santa Maria de Gallecs tranquil•lament. Monràs també va recordar que en aquesta legislatura els socialistes han habilitat més de 200 passos de vianants, han fet més accessibles els busos urbans, el Centre Cultural La Marineta, el Teatre de Can Gomà i el parc de CanMulà.

Dit això, el candidat socialista ha parlat d’algunes de les propostes que contempla el programa com pot ser l’ampliació de l’accessibilitat a Gallecs i el seguir remodelant les voreres de la ciutat.

En matèria de Mobilitat, Monràs ha assegurat que els socialistes exigiran que tiri endavant l’acord de soterrament de la línia Vic-Puigcerdà. D'altra banda, ha recordat les obres de modificació de l’estació Mollet-Sant Fost i la petició que es posi en marxa la línia Mollet-Papiol que permetrà, entre d’altres coses, que els estudiants de la UAB puguin anar directes a la universitat des de Mollet.

Edicions locals