La Sanitat i la Salut es debatran el cap de setmana a les Jornades del CEM

El Centre d’Estudis Molletans celebra aquest cap de setmana les XIV Jornades, dedicades a la sanitat i la salut al Baix Vallès.

Avui s’inauguren les XIV Jornades del Centre d’Estudis Molletans (CEM), amb el títol Sanitat i Salut al Baix Vallès, que s’allargaran també durant dissabte i diumenge.

Les jornades d’estudi del CEM tracten sempre temes del passat, l’actualitat o el futur del territori de Mollet i el Baix Vallès. La temàtica d’enguany ha estat escollida per la coincidència amb la recent inauguració del nou Hospital de Mollet, que dóna cobertura a diferents municipis del Baix Vallès. A partir d’aquí, el CEM oferirà una visió històrica de la sanitat a Mollet, debatrà sobre si l’actual sistema sanitari és sostenible i organitzarà una taula rodona a l’entorn del tema Baix Vallès saludable.

Les jornades s’inauguraran aquest divendres 13 de maig al Centre Cultural La Marineta, espai habitual de les jornades del centre d’estudis. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, serà l’encarregat de presentar les Jornades i, tot seguit, tindrà lloc la conferència La sanitat a Mollet, una visió històrica, a càrrec del Dr. Joan Vilaseca, pneumòleg i cardiòleg.

A partir de dissabte, les ponències es traslladaran a l’auditori del nou Hospital de Mollet. Com a activitat complementària més enllà de les ponències, el CEM ha preparat una visita guiada per les instal•lacions de l’Hospital de Mollet, a la ronda dels Pinetons, que es farà diumenge al matí.

Porgrama de les Jornades

Edicions locals