Fernández Díaz recolza a Susana Calvo

El vicepresident tercer del Congrés dels Diputats va visitar la parada dels populars a la Rambla dissabte al matí.

El vicepresident tercer del Congrés dels Diputats, Jorge Fernández Díaz, va visitar Mollet dissabte al matí per recolzar la candidatura de la cap de llista del PP Mollet, Susana Calvo.

Fernández Díaz va acompanyar a Calvo a la parada que els populars van posar a la Rambla Fiveller i va mostrar-se molt optimista davant els comicis del proper 22 de maig: “Situarem el PP Mollet amb 4 o 5 regidors a l’Ajuntament”.  I és que el diputat està segur que a Mollet “es donen les condicions objectives per aconseguir un bon resultat”.  A més, Fernández Diaz va carregar contra el govern de la ciutat (PSC-CiU): “Per què governen junts? El full de resultats dels socialistes no es per llançar coets, i CiU està fora de pista, el PP sap com generar confiança per crear llocs de treball”.

Pel que fa al total de Catalunya, Fernández Díaz està segur que el seu partit serà decisiu en ciutats com Lleida o Tarragona argumentant que la seva “és la tercera llista més votada a Catalunya”.  Una de les preocupacions que va mostrar el vicepresident tercer del Congrés va ser l’atur: “a la gent li preocupa la feina, aquí a Mollet tenim un 21% d’atur, ajudarem aquells que generen el 80% d’ocupació, els empresaris, i baixarem els impostos”.

La candidata popular, Susana Calvo, va manifestar estar “treballant dia a dia amb una oposició molt constructiva”. A més, Calvo veu que està essent una “campanya tranquil•la” i es va atrevir a pronosticar que “el PP serà la segona força a la ciutat”.  Calvo també va assegurar que “no hi haurà cap altre cas de transfuguisme “.

Edicions locals