Herrera visita Mollet per 'girar cap a l'esquerra'

El líder d'ICV-EUiA va recolzar la candidatura de Noemí Fernández i va aprofitar per "disparar" contra el govern de la Generalitat.

ICV-EUiA Mollet va rebre el suport dilluns a la tarda del líder nacional, Joan Herrera. La candidata, Noemí Fernández,  va rebre Herrera amb els braços oberts i va manifestar sentir-se molt orgullosa per la seva visita “en una campanya tant de carrer com la que estem realitzant”.

A més, la candidata va fer quatre pinzellades del programa per crear ocupació com els ajuts a la dependència o l’economia verda. També va recordar que creuen en un Ajuntament obert i participatiu que serà molt exigent en el control de la despesa.

Joan Herrera va començar el seu torn de paraula amb l’actualitat més recent: “entenem que ciutats com Mollet necessiten alcaldes i Ajuntaments compromesos amb unes retallades que estan afectant el que no es pot tocar, els serveis socials”.  Herrera també va definir aquestes eleccions municipals com “les més polítiques de la història” i va afegir que la política que governi a la ciutat ha de ser una “política de quotidianitat, que no pensi en la política de grans infraestructures, que estigui preparat per afrontar la propera crisi, l’energètica, i que escolti al ciutadà”.

Herrera no va deixar escapar l’oportunitat per donar resposta al president de la Generalitat, Artur Mas, quan aquest va demanar responsabilitat: “és responsable retallar quiròfans? És responsable que un banc es quedi el 50% d’un pis embargat i el vengui pel doble? És responsable baixar l’IRPF a qui guanya més de 100.000 euros?” al que va afegir que “cal girar cap a l’esquerra i això només ho farà ICV-EUiA”.

L'apunt

D'altra banda, Noemí Fernández va "denunciar actes com el de la Festa de l'Esport per trencar les regles de la Democràcia en plena campanya". Aquesta declaració va ser replicada per l'alcalde Monràs hores més tard, que va dir que "aquesta és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que fa 10 anys que es fa i, per tant, la llei electoral contempla poder fer presentacions o cloendes que es fan amb periodicitat". Monràs va afegir que "no té més importància que dir que l'esport és una gran eina de cohesió social":

Edicions locals