El PSC aposta pel foment de l'esport

Josep Monràs presenta les propostes en matèria d'Esports on destaca la gran obra del complex esportiu d'El Calderí.

La campanya va finalitzant i els partits fan les seves últimes rodes de premsa. El matí de dijous el PSC Mollet ha convocat els mitjans de comunicació al complex esportiu de Ca n’Arimon per a explicar les propostes en matèria d’esports.

El candidat socialista, Josep Monràs, ha començat el seu parlament exemplificant l’obra de govern feta en aquest àmbit durant la darrera legislatura. Així doncs, Monràs ha citat la instal•lació de la coberta i diferents remodelacions del Pavelló de Riera Seca, les noves pistes exteriors del Pavelló de Plana Lledó, la instal•lació d’esport per a gent gran a la plaça Maria Blanchard, el nou street park de la ciutat o  l’èxit dels Jocs Esportius Escolar, entre d’altres.

Entre les noves propostes socialistes destaquen la coberta de la pista exterior del Pavelló de Plana Lledó, un nou equipament a les pistes d’atletisme i un rocòdrom per al Club Muntanyenc i la gran obra, el complex esportiu d’El Calderí: “Els socialistes som els que vam construir aquest complex esportiu on ens trobem i volem fer-ne un altre a la zona d’El Calderí on també hi haurà un centre comercial i 200 pisos d’habitatge protegit”, ha explicat Monràs.

Aquest projecte inclou el trasllat del Municipal de la Zona Sud, la instal•lació d’una zona d’aigües i un pavelló esportiu multidisciplinari. Preguntat per si aquest últim tindria un ús preferencial pel Club Bàsquet Mollet, Monràs ha reconegut  que “el CB Mollet té un creixement molt important en els darrers anys”.

Edicions locals