Fernández proposa redactar un Pla d'Usos de Gallecs

ICV-EUiA va realitzar la darrera roda de premsa de campanya davant l'església de Santa Maria de Gallecs.

ICV-EUiA va fer dijous a la tarda la seva darrera roda de premsa de la campanya davant de l’església de Santa Maria, per “ressaltar de forma clara la importància de les seves propostes en l’àmbit de medi ambient”.

El número dos, Antonio López, va destacar el posicionament “clar i rotund” que ha tingut la coalició al llarg de tots aquests anys, en la defensa de Gallecs com a espai natural que calia preservar per la ciutat.

Per la seva banda, la cap de llista Noemi Fernández, va dibuixar les seves propostes mediambientals, explicant que “hi ha un nombre important i més que suficient de motius per tal de que la relació entre les persones i el medi canviï radicalment, reduint-ne l’impacte que produïm, és a dir, millorant la nostra petjada ecològica.”

En aquesta línia va enumerar algunes de les propostes que fa la coalició en el seu programa electoral. Així, es planteja continuar defensant que “a Gallecs no s’hi ha d’ubicar cap habitatge ni cap servei municipal, excepte aquells derivats de la funció del parc i de l’activitat agrícola i d’educació ambiental”. Fernández va apuntar que “cal fer un Pla d’usos de Gallecs de preservar les seves masies, els seus camins i la seva flora i fauna”.

Fernández va acabar assegurant que la coalició d’ICV-EUiA plantejarà incorporar al PEIN la Zona dels Pinetons i el corredor biològic.

Edicions locals