Monràs: 'El CF Mollet UE té unes instal·lacions modèliques'

L’entitat disposarà en dues setmanes de dos camps d’herba artificial.

L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va visitar el passat dijous les instal•lacions del camp annex del Germans Gonzalvo, on s’acaba d’instal•lar herba artificial.

El tipus de gespa és Sportgrass, “d’alta resistència i la més curta –només 50mm–, que són les adequades per les necessitats del club”, va explicar Marta Anfruns, responsable del departament tècnic de Poligras Ibèrica, SA. La gespa és de baix coeficient d’abrasió, fibra anti-uva, resistent a la calor i a les gelades.

Després de fer uns tocs i trepitjar la gespa, Monràs va assegurar que “el CF Mollet UE té unes instal•lacions modèliques, un referent a tota la comarca”. L’alcalde va voler destacar la importància del club en els darrers anys: “Últimament, el CF Mollet UE ha fet un creixement molt important; s’ha situat entre els millors clubs de la zona i això fa que cada vegada més els joves vulguin aprendre a jugar a futbol aquí, al Mollet”.

Per la seva banda, el president del club, Feliu Tura, es va mostrar molt satisfet per tenir dos camps de gespa artificial: “Els 33 equips del CF Mollet UE tindran el privilegi de poder entrenar sobre gespa i això afavorirà molt l’aprenentatge dels jugadors”.

L’alcalde va estar acompanyat del president del CF Mollet UE, Feliu Tura, tècnics d’esport de l’Ajuntament i responsables de l’empresa encarregada de les obres, Poligras Ibèrica SA.

Edicions locals