Joanot inicia el cicle de presentacions públiques de CRA’P

Aquest dimecres 25 de maig a les 21 hores a La Serradora.

L’Associació CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística, obre un cicle de presentacions públiques dels artistes residents que han passat per La Serradora durant els mesos d’abril i maig.

L’artista Txell Janot, obrirà el cicle el proper dimecres 25 de maig a les 21 hores oferint per segon cop a Mollet l’oportunitat d’aprofundir en el seu treball, que va començar a desenvolupar-se amb una residència de creació a La Serradora el juliol del 2010. El desembre de l’any passat Txell Janot va obrir el seu treball al públic al Teatre de Can Gomà després d’una residència tècnica que feia al mateix teatre.

En aquesta ocasió, després d’un segon període de residència a La Serradora, ara gestionada per CRA’P, torna a obrir el seu treball, C.A.P.A. Cuerpo animal, pensament abstracte (Obertura), un treball que Txell Janot ha desenvolupat pensant que “per als sords, en algunes ocasions, veure dansa ha de resultar una experiència molt propera a la que podem sentir els
oients escoltant música”.

L’artista presenta l'abstracció d'una gènesi, una partitura escènica naïf, assossegada i minimalista, on el màgic desplaçament d'un cos de llum esdevé persona. Una peça en què una construcció tèxtil molt elaborada reflecteix feixos de llum en la foscor, i, animada des de l'interior per un moviment continu, el volum canviarà constantment de formes i colors suggerint imatges pròpies a la mirada de cada espectador.

Un espectacle en què música, moviment, plasticitat tèxtil i llum s'integren per oferir als sords una percepció visual del so. El cos es planteja com a transmissor de sons i el pensament interpreta un collage sonor, la recerca d'una música ocular.

La següent presentació pública tindrà lloc el diumenge 5 de juny a càrrec de la companyia Poh Produccions amb les artistes Ona Fusté i Phoebe Osborne.

Edicions locals