Comencen les pràctiques del curs de cambrer/a de pisos

21 persones participaran en aquest curs emmarcar dins el Projecte de Formació i Inserció Laboral (FIL) d'EMFO.

Avui han començat les pràctiques del curs de cambrer/a de pisos emmarcat dins el Projecte de Formació i Inserció Laboral (FIL) de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) de l’Ajuntament de Mollet.

Les 21 participants d’aquest curs tindran l’oportunitat de fer 60 hores de pràctiques per consolidar tots els coneixements que han assolit en les sessions teòriques del curs impartit a EMFO.

EMFO ha aconseguit atraure el sector hoteler líder de la comarca i del municipi amb convenis de col•laboració per a les pràctiques d’aquest projecte dinamitzador d’inserció laboral. Les empreses col•laboradores són: Hotel Ibis de Mollet, Ripollet, Montmeló, Barcelona-Meridiana, Barcelona Plaça de Glòries; Hotel Sidorme; Aparthotel Atenea de Granollers; Hotel Ciutat de Granollers; Hotel Montmeló i Grup Kerdos.

Un cop els participants finalitzin aquestes pràctiques, EMFO continuarà oferint-los suport i totes les eines i recursos necessaris per trobar feina.

El Projecte de Formació i Inserció Laboral (FIL) està cofinançat pel Fons Social Europeu i el SOC, englobat dins d’un projecte d’Accions Integrades per facilitar a col•lectius en situació d’atur a formar-se i inserir-se laboralment.

Edicions locals