L'Hospital organitza la I Caminada a Gallecs

Ja s'hi han inscrit unes 180 persones en aquesta nova iniciativa.

Amb motiu de la celebració el proper dissabte 28 de maig del Dia Nacional de la Nutrició, que enguany està dedicat a la pràctica de l’exercici, l’Hospital de Mollet ha organitzat la I Caminada Popular de l’Hospital de Mollet a Gallecs.

La caminada sortirà des de l’Hospital el dia 28 a les 9h del matí pels Pinetons i realitzarà dues rutes: el Camí dels Bandolers fins arribar a l’església de Santa Maria de Gallecs i la Riera de Gallecs per tornar a Mollet.

Aquesta I Caminada Popular obra la Setmana de la Salut i el Medi Ambient de l’Hospital de Mollet, en el transcurs de la qual hi haurà diferents activitats de sensibilització i difusió en aquest àmbit, tot coincidint amb la commemoració el 5 de juny del Dia Mundial del Medi Ambient.

Entre aquestes activitats programades, destaca les xerrades que oferirà el dimarts 31 de maig a partir de les 12h el Director de Serveis Generals de l’Hospital, David Barrachina, sobre el concepte d’Hospital Sostenible, presentant les innovacions en sostenibilitat de l’Hospital de Mollet, pioner a l’Estat en la utilització de la geotèrmia. També el físic i meteoròleg Tomàs Molina, que parlarà sobre si existeix o no el canvi climàtic, la incidència de la persona en el mateix, i altres qüestions relacionades sobre aquest tema.

L’activitat està oberta a tothom i per inscriure’s només cal enviar un correu a [email protected] , tot indicant el nom i cognoms, edat i població de procedència.

Edicions locals