L'Ajuntament convoca el Concurs de cartells de Festa Major

La data límit per presentar els treballs és el proper 28 de juny.

L’Ajuntament de Mollet ha convocat el Concurs de cartells de la Festa Major 2011. Totes les persones interessades a participar-hi tenen temps per presentar els treballs fins el proper 28 de juny.

Aquest concurs serveix per escollir la imatge de la festa, és a dir, el cartell de la Festa Major i tota la línia gràfica que se’n desprèn (programa, programa de butxaca, banderola, pancarta, pàgina web...). El premi per al guanyador és de 1.000 euros.

Els criteris de valoració de la imatge seran la originalitat, la creativitat i la inclusió d’elements vinculats a la festa.

Poden participar en aquest concurs aquells dissenyadors o estudis de disseny professionals, vinculats a la ciutat de Mollet. El guanyador/a haurà de realitzar les aplicacions del disseny, bé amb els seus mitjans, o bé amb mitjans externs, fent-se càrrec de les despeses ocasionades de les tasques de maquetació i aplicació. En cap cas haurà de córrer amb les despeses directes dels treballs d’impressió.

El jurat del concurs estarà format pel regidor de Cultura de l’Ajuntament, un tècnic de Cultura, dos membres de la Comissió de la Festa Major, un representant dels mitjans de comunicació locals, un membre del Museu Abelló i un membre de cada una de les colles de Morats i Torrats.

Edicions locals