L’Escola Sant Gervasi rep diversos reconeixements pels seus projectes

Destaca el primer premi en els tallers d'intel·ligència artificial que organitza la Universitat de Barcelona (UB).

Als darrers dies, les entregues de diferents premis i reconeixements que convoquen centres de recerca i universitats han situat la recerca científica i tecnològica que duu a terme l’Escola Sant Gervasi en un posició de referència.

Els alumnes Albert Segura, Albert Pérez i Adrián Gallego, dirigits pel professor Xavier Valldeoriola, van revalidar el primer premi en els tallers d’intel·ligència articial que organitza la Universitat de Barcelona. L’edició d’enguany consistia en la programació de robots construits a partir de peces de Lego, que havien de participar en una prova final que consistia en programar el robot per poder jugar a tocar i parar. Dins d’una zona de joc delimitada, el robot havia de poder actuar de dues formes diferents: o bé de presa o bé de caçador. Els molletans van quedar primers classificats i van guanyar un kit Lego MindStorms NTX 2.0.

D’altra banda, en la cinquena edició dels premis convocats per la Societat Catalana de Química, en una edició especial donat la coincidència amb l’any internacional de la Química, les alumnes Ivette Martorell i Irene Carbonell en un treball de recerca entorn la fabricació de productes cosmètics, i tutoritzat pel professor Manuel Segura en col·laboració amb el centre d’investigació IUCT, han obtingut un accèsit que consisteix en unes estades d’investigació a l’Institut de Tècniques energètiques de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Edicions locals