‘Divendres al Jardinet’ obre la quarta edició avui amb Pau Riba

L’inquiet músic mallorquí encetarà el nou cicle amb l’espectacle multidisciplinar “Ribaibal”.

Arriba la quarta edició del cicle Divendres al Jardinet, una proposta ja consolidada  a Mollet del Vallès i que té l’objectiu d’oferir música en directe les nits d’estiu. Aquest any consistirà en cinc concerts en cinc divendres, del 27 de maig a l’1 de juliol. 

En aquesta edició s’ha intentat oferir una programació que inclou diferents estils musicals i propostes força interessants.  Així, l’obertura del cicle anirà a càrrec del músic Pau Riba amb el seu espectacle ‘Ribaibal’, el divendres 27 de maig. Serà un espectacle diferent tal i com explica el propi Riba: “L'enfocament multimèdia el diferencia de la resta”.

Però per l’escenari del Jardinet del Casal passaran també el músic Joan Colomo que presentarà el seu nou treball, el grup Mr.Shure amb la seva música festiva, i el jazz-fusió de la formació (( j )). 

L’espectacle Jazz sota la lluna, a càrrec de Mollet Jazz Band, tancarà el cicle el divendres 1 de juliol. Aquesta actuació s’emmarca dins els actes del 20è aniversari de l’Escola de Música Municipal.

Edicions locals