Emili Baleriola presenta el seu trio a La Bombeta

El guitarrista actuarà aquest diumenge a les 19h al local de l'Associació d'Art i Cultura.

El guitarrista Emili Baleriola actuarà aquest diumenge a la seu de l’associació d’Art i Cultura La Bombeta (Lluís Duran, 109) a les set del vespre. No és la primera, ni la segona vegada que el veterà  guitarrista es presenta a Mollet amb una de les seves formacions per tal de fer arribar al públic el millor de la seva música.

Amb una fusió jazz i rock, Baleriola sempre s’ha caracteritzat per tenir un gran sentit de l’harmonia i del compàs.  De fet, en cada un dels projectes en els que ha participat la seva aportació no ha passat desapercebuda per ningú. Ja siguin els seus inicis al costat  de Carles Benavent a Crac, com el seu pas per Màquina!, Orquestra Plateria, Pernil Latino, Manolo Bolao o Esqueixada Sniff entre altres; o bé cantautors  com Jaume Sisa o Albert Pla.

En aquest nou projecte, Emili Baleriola demostra que a la música encara no ha dit la darrera paraula i per això presenta el seu trio. Els seus acompanyants són Vicenç Mas, al baix elèctric i el bateria i percussionista Raimon Iniesta.

Edicions locals