El CF Mollet UE cau de penal contra el Farners (1-0)

El quadre d’Albert Garcia va jugar sense tensió després d’assegurar-se l’ascens.

El CF Mollet UE va arribar a la darrera jornada del campionat amb els deures fets. Després de certificar l’ascens a Primera Catalana, els d’Albert Garcia van saltar al camp del Farners sense cap mena de pressió. L’únic que es jugaven era l’honor. El Farners, en canvi, necessitava la victòria per poder optar a la cinquena posició.

El Farners va encarrilar del partit molt aviat. Al minut 1, Lass va fer cometre penal i Fernández no va fallar la pena màxima. A partir d’aquest moment, els molletans van intentar empatar, però sense fortuna. L’equip d’Albert Garcia, farcit dels jugadors menys habituals, va estar a punt d’empatar al tram final, però la pilota es va estavellar al pal. A la represa, els molletans van tenir el control del partit, però no van poder marcar. Tot i la victòria, el Farners no va poder assolir la cinquena posició, ja que necessitava una derrota del Manresa, i no es va produir.

El CF Mollet UE ha signat la seva millor temporada a Preferent i puja per primera vegada a la història a Primera Catalana.

Edicions locals