Un nou Pla d’Ocupació donarà feina a 64 molletans

El termini per inscriure's va finalitzar el passat divendres 3 de juny tal i com ha informat EMFO.

64 persones de Mollet que es troben a l’atur serán contractades durant el mes de juny a través dels programes del Pla d’Ocupació 2011 del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

Concretament a Mollet es desenvoluparan 14 projectes que giren al voltant dels sectors del medi ambient; la dinamització i cohesió comunitària; les tecnologies de la informació i la comunicació i l’arranjament d’habitatges, equipaments i espais públics.

Els plans d’ocupació s’adrecen específicament a persones aturades amb l’objectiu d’oferir-los noves competències i habilitats, i tenen una durada de 6 mesos. La jornada laboral serà del 70% i, com és habitual en els plans d’ocupació, es combina la formació amb l’experiència laboral.

Un dels requisits marcats per la convocatòria que han de complir les persones a contractar és estar inscrit com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya i no haver participat en plans d’ocupació anteriorment.

També es prioritzarà la contractació de treballadors i treballadores que hagin participat en accions formatives relacionades amb els sectors del medi ambient; les TIC; l’arranjament d’habitatges, equipaments i espais públics; la dinamització i cohesió comunitària. Així mateix, també es prioritzarà la contractació de joves de fins a 30 anys, persones amb discapacitat i col•lectius en situació de risc d'exclusió social.

El programa Pla d’Ocupació 2011 està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Edicions locals