L'esport protagonitzarà el cap de setmana molletà

L'objectiu de la festa és que els municipis de la província realitzin activitats en instal·lacions esportives municipals.

Un total de 199 municipis de la província de Barcelona celebraran el proper cap de setmana, dies 4 i 5 de juny, la 10a Festa de l'Esport. Mollet hi participa amb una jornada de portes obertes a Ca n’Arimon i activitats esportives per a tothom.

La Festa de l'Esport està organitzada per la Diputació de Barcelona en cooperació amb els ajuntaments i l'Agrupació Territorial dels 15 Consells Esportius de la província i compta amb la participació de diverses entitats esportives que conformen el teixit associatiu esportiu del territori.

L'objectiu de la festa és, essencialment, que els municipis de la província realitzin activitats en instal·lacions esportives municipals (pavellons, piscines, pistes, etc.), així com places, carrers o la muntanya, perquè el conjunt de la ciutadania pugui gaudir de l'esport de manera lúdica i festiva. L'any passat, més de 154.000 persones i 195 municipis van participar a les més de 900 activitats programades per la Festa.

La Festa és el bressol del reconeixement del futur Dia de l'Esport a Europa que ja compta amb prop de 800 adhesions institucionals i més de 2000 adhesions personals.

 

Activitats a Mollet per la Festa de l’Esport

 
4 de juny

Master class d’spinning

12 h, a Ca n’Arimon

Master class popular de tonificació

12.30 h, a Ca n’Arimon5 de juny

Bicicletada popular 

10 h, sortida de pl. Prat de la Riba


Festival de Hip Hop Ciutat de Mollet

9 h, Pavelló de Riera Seca


Passejada del cicle Itineraris Mollet-La Moguda

10 h, sortida de pl. Prat de la Riba

Master class d’aiguagim

12 h, a ca n’Arimon
 

4 i 5 de juny
 
Torneig final de temporada de la UD Molletense

Camp de Futbol de la Zona Sud

Edicions locals