Marco es classifica per l’Estatal de lliure.

Les patinadores molletanes tenen els mesos de juny i juliol atapeïts de competicions.

La patinadora molletana Júlia Marco ha participat en el Campionat de Catalunya de modalitat Lliure, en categoria juvenil, que va celebrar-se el passat cap de setmana a Lloret de Mar, aconseguint una meritòria quart posició. Les puntuacions entre la quatre primeres patinadores han estat molt ajustades.

Aquest quart lloc li dóna accés directe al Campionat d'Espanya, sense esperar repesca, que se celebra a Madrid els dies 1 i 2 de juliol. Julia participarà en les modalitats de lliure i figures obligatòries.

En categoria junior, Carolina Masdevall ja està classificada per al Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries que es disputarà els proper 15 i 16 de juliol a Llagostera. Masdevall també participarà en el Campionat de Catalunya de lliure els dies 18 i 19 de juny a Lliçà de Vall.

En categoria infantil les patinadores Paula Marco, Carla de la Torre, Estel·la Barri i Andrea de la Torre participaran en el Campionat de Barcelona que se celebra a Sant Feliu de Codines els dies 4 i 5 de juny. Les quatre patinadores participaran en les modalitats de lliure i figures obligatòries.

D’altra banda, una altra patinadora del club, Queralt Figueroa, ha aprovat els exàmens federatius corresponents i ha passat a ser categoria nacional (Infantil de primer any).

Edicions locals