L’Hospital acull la XXVII Reunió Anual de la Societat Catalana de Nefrologia

El congrés reunirà 150 especialistes per debatre sobre les darreres novetats en aquest àmbit. El programa inclou 4 simposis satèl·lits, 4 taules rodones, 25 comunicacions orals i més de 50 pòsters.

L’Hospital de Mollet va iniciar dimecres la XXVII Reunió Anual de la Societat Catalana de Nefrologia, un congrés que reunirà 150 especialistes, alguns dels quals procedents de fora de Catalunya (Madrid, Murcia, La Coruña, Barakaldo) i d’Espanya (Verona, Itàlia).

La inauguració oficial ha tingut lloc avui dijous tot i que de forma prèvia dimecres a la tarda es van desenvolupar 4 simposis satèl·lits.

La Reunió es desenvoluparà durant els dies 2 i 3 de juny fins al migdia. El programa de les jornades, que s’adjunta amb aquesta nota i que també és consultable al web, aborda les temàtiques més rellevants de l’especialitat i taules rodones monogràfiques sobre temes tant importants com la diàlisi peritoneal i el fracàs renal agut.

La inauguració de les jornades a l’Auditori de l’Hospital de Mollet ha estat a càrrec de Dr. Jordi Viladoms, cap del Servei de Nefrologia de l’Hospital de Mollet, Dr. Josep Maria Galceran, president de la Societat Catalana de Nefrologia, Martí Fabré, president del Patronat de la Fundació Sanitària de Mollet, Dr. Josep Davins, subdirector general de Serveis Sanitaris de la direcció general de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris i l'alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Edicions locals