El Mollet denuncia al Parets per frau esportiu

L’acusa d’haver-se deixat guanyar davant el CD Montcada per evitar l’ascens del Juvenil B molletà a Preferent.

El CF Mollet UE va presentar dimarts davant el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol un recurs, ja que considera que en el partit que va tenir lloc el passat dissabte, 28 de maig, i que enfrontava al CF Parets i el CD Montcada de Primera Divisió Juvenil van haver-hi irregularitats importants que van condicionar el resultat final de 0 a 1.

L’equip paretà, que va aconseguir la setmana passada l’ascens a la categoria de Preferent, jugava contra el CD Montcada. Amb una victòria, l’equip montcadenc s’asseguraria la segona
plaça de la classificació i, per tant, pujar a Preferent. En canvi, una derrota o empat del CD Montcada, acompanyat de la victòria de diumenge del Juvenil B del CF Mollet UE, suposaria que l’equip molletà seria el segon classificat i serien, doncs, els molletans qui pugessin a Preferent.

Tal i com informa el CF Mollet UE, al llarg de tota la setmana, el cos tècnic i els jugadors de l’equip paretà ja havien deixat clar que les seves simpaties passaven per una victòria dels montcadencs. Així assegura el club que es va demostrar al principi del partit, amb frases com “Mollet se quema, se quema Mollet...”, o al llarg de tot el partit, amb una actitud que considera vergonyosa, anticompetitiva i antiesportiva, sense cap intenció de lluitar per la pilota i, encara menys, per aconseguir la victòria.

L’equip molletà ha aportat com a proves la filmació que la televisió Vallès Visió va realitzar del partit, i on es demostra, “d’una manera descarada, com el Parets renuncia a competir (sobretot a la segona part) per dedicar-se a deixar-se encaixar el gol necessari per impedir l’ascens del CF Mollet UE i a evitar passar del mig del camp, no fos cas que algun jugador tingués la temptació de xutar a la porteria del CD Montcada” explica el club molletà.

Edicions locals