Els alevins A i E del CF Mollet UE, també pugen de categoria

El futbol base del club molletà continua sent un referent a la comarca.

Unes setmanes després de que el primer equip certifiqués l’ascens a Primera Catalana, la pedrera del club continua acumulant èxits.

D’una banda, l’aleví A del CF Mollet UE ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió després de derrotar 17 a 0 al Granollers en l’últim partit de Lliga. Els de Manu Garcia han acabat la competició segons al grup 6 de la Segona Divisió amb un total de 120 punts, 142 gols a favor i només 52 en contra. Després del matx, l’entrenador de l’aleví A del Mollet, Manu Garcia, estava molt content amb l’ascens: “Era l’objectiu que ens havíem marcat a principi de temporada. Els jugadors s’han esforçat molt i han estat molt units durant tot el curs”.

De l’altre, l’aleví E del CF Mollet UE ha certificat l’ascens a Tercera Divisió després de guanyar al Lliça d’Amunt 0 a 7 en l’últim partit de Lliga. Els de Marc Caballero han estat els campions de Lliga al grup 27 de la Quarta Divisió amb 89 punts, 132 gols a favor i 39 en contra. Després del xoc, el tècnic de l’aleví E del Mollet, Marc Caballero, va assegurar que “la clau de l’èxit ha estat la unió, el companyerisme entre els nois, la continuïtat i jugar cada partit com si fos una final”.

Edicions locals