La piscina d'estiu de Ca n’Arimon obre les seves portes dissabte

L'equipament ha hagut de postposar una setmana l'obertura per culpa del mal temps.

Enguany, la piscina d’estiu del Complex de Salut i Esport de Ca n’Arimon estava previst que obrís els dos caps de setmana anteriors a Sant Joan, l’11 i 12 de juny i el 18 i 19 de juny, i quedarà oberta tots els dies de la setmana a partir del dia 20 de juny, fins a l’11 de setembre. Però, a última hora la setmana passada va decidir-se que s'obriria el 18 de juny, és a dir, demà dissabte per les pluges que van caure a Mollet el darrer cap de setmana. 

L’horari de la piscina serà de dilluns a divendres, d’11 a 19h,  i els caps de setmana i festius, de 10 a 19h.

Campus i cursets d’estiu

Com cada any, Ca n’Arimon engega un campus infantil d’estiu, amb diferents grups per a nens i nenes de 3 a 16 anys. El campus d’estiu funcionarà entre el 27 de juny i el 9 de setembre i la inscripció es pot fer per setmanes.

Un altre activitat d’estiu per a nens i nenes de 3 a 16 anys són els cursos intensius de natació. Aquests es faran del 27 de juny fins al 29 de juliol.

Bany nocturn a la piscina d’estiu


Els dijous del 30 de juny fins al 28 de juliol, la piscina restarà oberta entre 2/4 d’11 de la nit i les 12 de la matinada, per poder gaudir d’un bany nocturn.

Bibliopiscina

De 27 de juny al 22 de juliol, torna el servei de Bibliopiscina a les piscina de Ca n’Arimon. Aquesta iniciativa, organitzada per la Biblioteca Can Mulà, pretén motivar la lectura entre els usuaris de la piscina d’estiu.

Els serveis que ofereix la Bibliopiscina són la consulta gratuïta de premsa (revistes i diaris), novel•les i llibre infantils i juvenils, còmics i jocs de taula. A més, també permet el préstec de llibres.

L’horari de la Bibliopiscina és de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 8 del vespre.

Edicions locals