L’emoció de l’esport en la fotografia d’Avelino Pi

L’exposició està organitzada conjuntament per l’Obra Social la Caixa i l’Ajuntament de Mollet.

El Centre Cultural La Marineta acull des del passat divendres l'exposició "Avelino Pi. Fotografia de l'esport" organitzada conjuntament per l'Obra Social la Caixa amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Es tracta d'una amplia selecció de treball d'aquest fotògraf a partir de cinc grans apartats dedicats a l'esport olímpic, el tennis, el futbol, una miscel·lània esportiva (del golf a la boxa i de la vela a la Fòrmula 1) i la gent que envolta l'esport (des dels venedors ambulants fins als dirigents d'organismes internacionals importants). L’exposició es completa amb un audiovisual que descobreix la personalitat d'Avelino Pi i mostra diferents aspectes de la seva activitat.

Com a curiositat, només entrar a l’exposició, a mà dreta, es pot veure una gran foto d’un partit d’hoquei herba i que li va donar la oportunitat d’anar als Jocs Olímpics de Munic 1972 i entrar al món de la fotografia esportiva professional.

Fins el 3 de juliol es pot veure al Centre Cultural La Marineta l’exposició “Avelino Pi. Fotografia de l’esport” de l’Obra Social la Caixa.

Edicions locals