ADIMO organitza un taller per la prevenció de la violència contra les dones amb discapacitat

El taller compta amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa i Cocemfe, així com de l'Associació Dones no Standard.

L'Associació de Discapacitats Adimo portarà a terme un taller gratuït dirigit a famílies i persones cuidadores sobre sensibilitzacio i prevenció de la violència en contra de les dones amb discapacitat.


El taller es farà els propers dimecres 15 i 22 de juny i tindrà una durada de cinc hores en total, dues hores i mitja per setmana, de 18,30 a 21h al Centre Civic de Can Pantiquet. Des de l’organització asseguren que “parlar de dones amb discapacitat és parlar necessàriament d'una doble discriminació, una pel fet de ser dona i l'altre per tenir una discapacitat”.

Les dones amb discapacitat es troben en una situació de major risc de ser víctimes de la violència de génere. Es constata en diversos estudis que les nenes i dones amb discapacitat estan de dos a cinc vegades més exposades a patir diferents tipus de violència de gènere que les nenes i dones sense discapacitat.

El taller compta amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa i Cocemfe, així com de l'Associació Dones no Standard.

Així doncs els familiars i les persones cuidadores d'alguna dona amb discapacitat encara estan a temps d'apuntar-se al taller fins el proper dimecres al Centre Cívic Can Pantiquet o bé a traves del telèfon 935703525.

Edicions locals