‘Per què tu, dona?'

Una exposició de fotografia dels fotògrafs osonencs Josep Salvans i Queta Buxó que s'inaugura aquest vespre a La Marineta (20h).

Amalgama - Convergència de les Cultures inaugura avui (20 hores) a La Marineta l’exposició Per que tu, dona? Dels fotògrafs Josep Salvans i Queta Buxó dins el marc de les IV Jornada de Diàleg sense fronteres.

Es tracta d'una exposició fotogràfica de dones de diferents pobles originaris i ètnies de diverses parts del món, els autors de la qual són Josep Salvans i Queta Buxó. “Després, amb un somriure, compartint una mica de menjar, o un petit ajut a la seva feina, sorgeix la complicitat, i podem fer aquestes imatges amb el consentiment de la persona a qui volem fer la fotografia” expliquen els autors. 

A més, Salvans i Buxó expliquen  que sempre els ha captat l’atenció les dones d’arreu del món, “per la seva fortalesa, vitalitat, constància per mantenir i transmetre de generació en generació costums i segells d’identitat” que pels fotògrafs osonencs són imprescindibles. 

L’exposició fotogràfica Per què tu, DONA ha recorregut altres municipis com Taradell (Casal Costa i Font) o  Vic (Biblioteca Joan Triadú).

Edicions locals