David Ortiz, nou tècnic del Juvenil A

El CF Mollet UE desvetlla el substitut de Marc Cabestany.

Des d’aquesta setmana, David Ortiz, de 28 anys, és nou entrenador del Juvenil A del CF Mollet UE. Amb una gran trajectòria com a tècnic, i també coneixedor de la Lliga Nacional, Ortiz va assegurar que aportarà al Juvenil A “molta professionalitat i experiència”.

El tècnic David Ortiz agafarà, a partir d’ara i de cara a la propera temporada, el relleu a la banqueta de Marc Cabestany, fins ara entrenador del Juvenil A del CF Mollet UE. Ortiz és un entrenador jove, professional i amb molta experiència a la categoria de Juvenil Nacional. El club confia en Ortiz per a continuar amb la línia de la temporada passada i poder mantenir al Juvenil A a Lliga Nacional i, fins i tot, poder acariciar el pòdium de la classificació, com ja va passar a la primera volta d’aquesta temporada.

El nou ‘míster’ té una llarga experiència com a entrenador. Arriba al club procedent del Júpiter (Juvenil Preferent), on a les últimes 12 jornades va aconseguir salvar la categoria. Anteriorment, Ortiz va dirigir el Juvenil A de la UE Castelldefels, també de Lliga Nacional, i la UFB Jàbac i Terrassa. A més, Ortiz té força experiència en clubs importants, com el primer equip del Cornellà (com a segon entrenador a Tercera Divisió) o el RCD Espanyol (categories inferiors). Una trajectòria que vol ratificar amb bons resultats al CF Mollet UE: “Conec la categoria, és complicada i molt professional, però treballaré dur, aportaré totes les meves ganes i experiència i lluitarem per deixar al Mollet on es mereix, en els millors llocs”, va afirmar Ortiz.

Per a obtenir els millors resultats, l’entrenador demana als jugadors del Juvenil A que segueixin la seva línia, els seus valors. Per tant, han de demostrar en tot moment que són un grup, i fugir de les actituds individuals, ser humils i demostrar la professionalitat i les ganes quan estan jugant. Tot plegat, diu, el “còctel perfecte per aconseguir l’harmonia necessària per aconseguir els objectius del club”.

Edicions locals