La Molletense tindrà cinc rivals vallesans a Segona Catalana

Els blanc-i-blaus s’enfrontaran a La Llagosta, Canovelles, Parets, Granollers i Vilanova del Vallès.

Aquesta temporada que acaba de finalitzar ha estat una temporada de transició després de la reestructuració de categories que ha fet la Federació Catalana de Futbol. Aquesta reestructuració farà que es passi de les cinc existents fins ara –Primera Catalana, Territorial Preferent, Primera Territorial, Segona Territorial i Tercera Territorial– a les quatre que hi haurà a partir del proper curs –Primera Catalana, Segona Catalana, Tercera Catalana i Quarta Catalana–.

El canvi més gran és la desaparició de l’antiga Primera Catalana, de únic grup i desplaçaments per tot el territori català, a la nova Primera Catalana, dividida en dos grups –com l’actual Territorial Preferent–, en què els desplaçaments seran més curts.

Després de certificar l’ascens a la nova Primera Catalana, el CF Mollet UE serà l’equip de referència a la comarca, ja que el Granollers va finalitzar la temporada dotzè, lluny dels sis primers classificats. En la nova Segona Catalana, apart dels granollerins, també hi haurà els dos equips del grup 2 de l’antiga Primera Territorial –Molletense i La Llagosta–, i tres dels vuit del grup 4 –Canovelles, Parets i Vilanova del Vallès–.

Edicions locals