Kevin Rodríguez serà l’entrenador del Mollet HC masculí

Substituïrà a Noguera i Carles Dursat intentarà pujar a les noies a l’OK Lliga femenina.

La propera temporada serà diferent per Kevin Rodríguez. L’actual entrenador del Mollet HC femení passarà a dirigir al masculí i també farà les funcions de director esportiu.

El nou tècnic de les noies serà Carles Dursat, que prové del Martinenc, tot i que també ha estat al Cerdanyola i ha entrenat a les categories inferiors de la selecció catalana. El president del club, Antonio Amores, va explicar els motius de la marxa de Noguera: “Estem molt agraïts a David Noguera per tot el que ha fet al club. No és gens fàcil agafar un equip en construcció i assolir la permanència amb tantes jornades d’antelació. Ell no ha decidit maxar-se ni nosaltres acomiadar-lo, sinó que ha estat una decisió que hem acordat les dues parts. El club no podia fer-se càrrec de la seva fitxa i ell tampoc li sortia a compte seguir al Mollet, ja que viu a Santa Coloma de Farners i el desplaçament és força costós”.

D’altra banda, Amores va parlar del nou projecte esportiu: “L’objectiu dels nois és aconseguir la permanència el més aviat possible per després poder aspirar a quotes més altes. Intentarem lluitar fins al final per estar entre els millors. Però el que tenim clar és que aquest ha de ser l’any de les noies. Tenim un equip molt competitiu i ho donarem tot per assolir l’ascens a l’OK Lliga femenina”. A més, el president va parlar del mercat: “Fa poques setmanes que va acabar la competició i encara no hi ha masses novetats”.

Les úniques baixes confirmades són la de Marina i Javi, que deixen el club per incompatibilitat amb els estudis.

Edicions locals