La UD Lourdes s’estreny el cinturó

La temporada vinent, la majoria de jugadors del primer equip seran nois del futbol base.

La Lourdes viu un moment molt complicat. El patrocinador d’aquesta temporada, ARC, no podrà seguir vinculat l’any vinent al club a causa dels deutes i impagament que acumula. Per tant, l’entitat no té un altre remei que reestructurar el primer equip.

El secretari tècnic del club, Fernando Diago, va desvetllar com serà l’equip la propera temporada: “La plantilla de l’any vinent estarà formada per alguns veterans que decideixin continuar, però la majoria seran nois del futbol base que pugin al primer equip. Per tant, no tindrem gaires jugadors contrastants, ja que seran joves sense experiència o veterans”.

A més, Diago va deixar molt clar que no hi ha diners per fitxatges: “La situació actual ens obliga a buscar molt bé abans de tancar qualsevol operació. Intentarem portar a alguns futbolistes, però sempre a un preu assequible. Abans podíem permetre’ns el luxe de fallar, però ara hem d’invertir bé els pocs diners que tenim”. Per últim, va parlar del capítol de baixes: “Probablement molts jugadors marxaran, però estic convençut de que l’equip sortirà endavant”.

Malgrat la temporada dolenta dels blaugranes al grup 11 de l’antiga Segona Territorial, no tot són males notícies, ja que les noies de primera divisió i el cadet han aconseguit la permanència.

Edicions locals